Nőgyógyászati, szülészeti és ultrahang magánrendelő, Debrecen - Aranykéz - Dr. Aranyosi János szülész-nőgyógyász - TELEFON: +36 20 3661 856
 
Aranykéz Logó Dr. Aranyosi János debreceni szülész-nőgyógyász és Dr. Keszthelyi Réka debreceni allergológus

Ha valaki aranykezű és aranyszívű orvost keres, jó helyen jár!

Varga Kata, Debrecen


Gyakori kérdések
Hogyan készüljek?ACRI, ACR indexCondylomaEndometriózisFogamzásgátlásDown-kór szűrésHPV védőoltásHüvelyi gyulladásLEEPMagán egészségpénztárakMagzati szívhang ellenőrzésAranyKép 4D UltrahangMéhnyakrák-szűrésMagzati szívhang-OTTHON!Magzati vérkeringésMenstruációs problémákSürgős eset + RECEPTÚj terhesgondozási rendszerMiómaCTG, NSTHormontartalmú spirálŐssejtPCOSPetevezető átjárhatóságUltrahangTerhesgondozásVércsoport


Hírek, újdonságok

NST - magzati szívhang ellenőrzés otthon

Otthonában, kényelmesen, az Ön számára megfelelő időpontban végezheti az NST vizsgálatot új távdiagnosztikai készülékünkkel! NST otthon 

További Hírek

Még több nőgyógyászati hírek >Kapcsolat
Aranykéz rendelő

Elérhetőségeink

Rendelési idő, cím, telefonszám, e-mail cím részletesen. Elérhetőségeink 

Aranykéz > Nőgyógyászat > Gyakori kérdések > AranyKép 4D Ultrahang


AranyKép 4D Ultrahang Magánrendelő

Az AranyKép 4D Ultrahang Rendelőben Dr. Kovácsné Rácz Hajnalka szonográfus fogadja vendégeinket.

4D ultrahang DebrecenSzülészeti ultrahang rendelőnk világszínvonalú 3D, 4D, Doppler képalkotó technikája lehetővé teszi, hogy a kismamák bepillantást nyerjenek abba a színes, gyorsan fejlődő világba, melyben gyermekük felkészül a majdani közös életükre. Mivel egy kép többet elmond, mint ezer szó, ezért ennek a képnek, felvételnek a minősége, tartalma számunkra elsődleges fontosságú.

A vizsgálat alatt a család kérdezhet, hiszen a magzat élete mindenkit izgalommal tölt el és tudásunkra, orvosaink tapasztalatára támaszkodva mindig választ adunk a kérdésekre és megoldást keresünk problémáikra.

Elsődleges célunk, hogy a 4D magzati ultrahang élmény legyen, a rendelőnket minden kismama elégedetten hagyja el és a jövőben is bizalommal keressen fel bennünket.

Bejelentkezés 14:00 óra után lehetséges a 06 30 789 6170-es telefonszámon.

A továbbiakban Dr. Kovácsné Rácz Hajnalka szonográfus, diplomás szülésznő bemutatkozása olvasható:

 Dr. Kovácsné Rácz Hajnalka

Ha valaki debreceni szülészeti-nőgyógyászati ultrahangot keres, két helyen is találkozhat velem:

  • az AranyKép 4D Ultrahang Magánrendelőben
  • és a Kenézy Kórház és Rendelőintézet Szülészeti-nőgyógyászati Ultrahang szakrendelésén.

Skandináv családiasság

Pályámat a Debreceni Egyetem Szülészeti-nőgyógyászati Klinikájának Ultrahang Laboratóriumában kezdtem a szülészeti-nőgyógyászati ultrahang szakasszisztens végzettség megszerzése után.

Az országosan és nemzetközileg elismert iskolában 3 évig dolgoztam, a szakmai alapok elsajátításának nagyszerű lehetőségét kaptam meg. Ezt követően közel 5 évig Svédországban éltem családommal, szülésznőként dolgozva megismertem a svéd egészségügyi ellátás rendjét és kultúráját.

AranyKép - 4D Ultrahang Debrecen

2008-ban hazatérve beilleszkedtem az egykori, Debreceni Járóbeteg Szakrendelés Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang rendelésének munkájába és a mai napig Debrecen város szolgálatában, a kismamák, nőbetegek ellátásáért dolgozom. Munkaviszonyom folyamatos és évente több mint 6000 szülészeti ultrahang vizsgálatot végzek. Két fiam van, férjem szintén az egészségügyben dolgozik. Svédül társalgási szinten, angolul alap szinten beszélek.

Munkám során arra törekszem, hogy a szakmai ellátás mellett a kismamák, a nőbetegek és magam is örömöt találjunk a vizsgálatokban, annak eredményeiben. Kérdéses esetekben konzultációt kezdeményezünk a Kenézy Kórház szakembereivel vagy a Debreceni Egyetem Szülészeti-nőgyógyászati Klinika Genetikai Tanácsadásával.

A Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak (MASzNUT) tagja vagyok (engedélyem száma: Sz 61.). Elkötelezett érdeklődésem alapján és a folyamatos szakmai fejlődésem érdekében rendszeresen részt veszek a társaság továbbképző rendezvényein, nemzeti kongresszusain.

Csodát mutatni az egész családnak

4D ultrahang - Dr. Kovácsné Rácz HajnalkaHatékony munkát csak megfelelő szakmai tapasztalat és nyugodt körülmények között lehet végezni. A másfél évtizedes munkásságom alapján vallom, hogy a színvonalas egészségügyi ellátást és a skandináv típusú, családias rendelői hangulatot egyesíteni, ötvözni kell. Napjainkban a kismamák, a betegek egyre inkább áhítják és joggal elvárják, hogy ellátásuk során figyelmet, időt és emberi gondoskodást kaphassanak. Ha ehhez adott a kiváló egészségügyi műszaki felszerelés, a meghitt légkörű rendelő, valamint az idő (ami a legfontosabb tényező is lehet), akkor már nem nehéz élményt szerezni a babavárás hónapjai alatt és csodát mutatni az egész családnak.

Bejelentkezés

Ha szeretné, hogy a színvonalas technika, a skandináv családiasság és az évtizedes tapasztalatom Önöknek is csodát mutasson, jelentkezzen be az alábbi számon 14:00 óra után: 06 30 7896170 vagy írjon emailt: aranykep4d <@> gmail.com

 

Bejelentkezés: 30/789-6170 14:00 óra után 


Nagyobb térképre váltás
 

 
Nőgyógyászat

Bemutatkozás

Dr. Aranyosi János
Rendelő
Babaalbum
Partnerek
AranyKéz MagánrendelőŸ
Vélemények
Szolgáltatások

Szülészet
Nőgyógyászat
Konzultáció
Csontsűrűség vizsgálat
Árak
Gyakori kérdések

Hogyan készüljek?
ACRI, ACR index
Condyloma
Endometriózis
Fogamzásgátlás
Down-kór szűrés
HPV védőoltás
Hüvelyi gyulladás
LEEP
Magán egészségpénztárak
Magzati szívhang ellenőrzés
AranyKép 4D Ultrahang
Méhnyakrák-szűrés
Magzati szívhang-OTTHON!
Magzati vérkeringés
Menstruációs problémák
Sürgős eset + RECEPT
Új terhesgondozási rendszer
Mióma
CTG, NST
Hormontartalmú spirál
Őssejt
PCOS
Petevezető átjárhatóság
Ultrahang
Terhesgondozás
Vércsoport
Gynecology

Services
About us
Contact
Ginecologie

Servicii
Pregăti
Contact
Allergológia

Bemutatkozás
Szolgáltatások
Gyakori kérdések
Elérhetőség
Allergology
Alergologie
 

 

Elérhetőség
 

  Rendelési idő

Kedd:           17-18
Szerda:        18-19
Csütörtök:    18-19
Péntek:        18-20
Szombat:     10-12
Cím

Nőgyógyászati magánrendelő
Debrecen, H-4024
Varga u. 1., I. emelet 1.
Telefon

20/366-1856 - Dr. Aranyosi János
20/3737-810 - Dr. Keszthelyi Réka
hétköznapokon 16 óra után
E-mail

aranykezrendelo kukac yahoo.com
 

Marketing tanácsadó: Tamás Katalin